Autolt Error

View previous topic View next topic Go down

Autolt Error

Post by Avenant on Sun Mar 29, 2009 11:07 pm

Hi after installing 6.71 Zero and adding my apps (OpenOffice etc) it worked fine, and then suddenly when I ran "Start.exe" it popped up this error.
Autolt Error
Line -1:
Error: Subscript used with non-Array variable

I then run ASuite.exe in Launcher folder, and the Pensuite menu lanches ok (With the ASuite Window as well) which means I am not stranded, but it is annoying.

I do not recall having made any changes to the option settings since the last successful launch.

Advice would be appreciated

M Avenant

Avenant

Number of posts : 2
Location : South Africa
Registration date : 2009-03-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Autolt Error

Post by Lupo73 on Mon Mar 30, 2009 2:44 pm

Dear Avenant, I have already reported the bug on the AutoIt forum (the language used to create my tools, like the Suite starter). It seem to be a bug of a library used for the starter. Now I'm waiting their answer.

For the moment you can solve the issue opening the "[Suite]\Launcher\Manager\config.ini" file and setting "FixPath=NO". Wink
The you could run the Suite normally, with the path fixer disabled (please, write me if it work fine).

_________________


An all-in-one and completely free suite of portable programs and games: --> Lupo PenSuite <--
avatar
Lupo73
Admin

Number of posts : 386
Location : Saronno, Italy
Registration date : 2008-07-30

View user profile http://www.lupopensuite.com/

Back to top Go down

AutoIt error

Post by Avenant on Mon Mar 30, 2009 4:30 pm

Thank you, it worked well.

M Avenant

Avenant

Number of posts : 2
Location : South Africa
Registration date : 2009-03-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Autolt Error

Post by Lupo73 on Wed Apr 01, 2009 7:12 pm

Good.. can you send me your "Launcher\ASuite.xml" file? I'm working to fix this bug..

_________________


An all-in-one and completely free suite of portable programs and games: --> Lupo PenSuite <--
avatar
Lupo73
Admin

Number of posts : 386
Location : Saronno, Italy
Registration date : 2008-07-30

View user profile http://www.lupopensuite.com/

Back to top Go down

Re: Autolt Error

Post by Lupo73 on Sun Apr 05, 2009 8:16 pm

The bug may be fixed. The updated starter will be available with next Suite release.

_________________


An all-in-one and completely free suite of portable programs and games: --> Lupo PenSuite <--
avatar
Lupo73
Admin

Number of posts : 386
Location : Saronno, Italy
Registration date : 2008-07-30

View user profile http://www.lupopensuite.com/

Back to top Go down

Re: Autolt Error

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum