Lupo 2010.07 Full - Import settings fails.

View previous topic View next topic Go down

Lupo 2010.07 Full - Import settings fails.

Post by mnk66 on Fri Sep 24, 2010 2:16 pm

Hello,

first I would like to thank you for your great software. Thank you!

Since a few days I would like to upgrade from 2010.04 Full to 2010.07 Full but every time I start to import the old setting I get following error:

You have to select correct Suite directories.
Please, check them and try again.





As you can see in the photos attached. The directories are ok.

Some help would be wunderful.

OS: Windows 7 - 64Bit

Thank you a lot
Michael


mnk66

Number of posts : 2
Location : Coburg
Registration date : 2010-09-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Lupo 2010.07 Full - Import settings fails.

Post by Lupo73 on Tue Sep 28, 2010 11:16 am

Firstly sorry for the late.. yes, directories seem to be correct. Have you made changes to the old Suite collection? Can you confirm me that in both main Suites folders are included "Lupo_PenSuite.exe" files?

_________________


An all-in-one and completely free suite of portable programs and games: --> Lupo PenSuite <--
avatar
Lupo73
Admin

Number of posts : 386
Location : Saronno, Italy
Registration date : 2008-07-30

View user profile http://www.lupopensuite.com/

Back to top Go down

Re: Lupo 2010.07 Full - Import settings fails.

Post by mnk66 on Wed Oct 13, 2010 1:07 pm

Hello Lupo73,

after coping a Lupo_PenSuite.exe file into the folder everything works like a charm.

Thank you for your support
Mike

PS: Update to 2010.10

mnk66

Number of posts : 2
Location : Coburg
Registration date : 2010-09-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Lupo 2010.07 Full - Import settings fails.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum